Tatra banka

21.12.2014 21:45

Najnovšie príspevky

Tatra banku povedie Michal Liday

Novým generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva Tatra banky sa stane Michal Liday. K zmene dôjde 1. apríla 2015. Súčasný generálny riaditeľ Igor Vida preberie pozíciu generálneho riaditeľa a predsedu predstavenstva v českej Raiffeisenbank.

S Tatra bankou sa môžete spojiť už aj cez chat

18.08.2011

Ste na služobnej ceste v zahraničí a potrebujete sa spojiť so svojou bankou? Naša 24-hodinová služba DIALOG je pre vás dostupná už aj cez chat.

Stačí kliknúť na ikonu Online chat v hornej časti našej web stránky a môžete si začať písať s pracovníkmi služby DIALOG, ktorá je pre vás taktiež dostupná 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

„Službou Tatra Chat sme rozšírili možnosti, ako sa spojiť s bankou. Pre ľudí, ktorí radšej píšu ako volajú, no zároveň potrebujú odpoveď na svoju otázku okamžite, je chatovanie ideálnym spôsobom komunikácie,“ vysvetľuje Daniela Ligačová, vedúca oddelenia DIALOG. „Klient týmto spôsobom taktiež získava viac času na premyslenie doplňujúcich otázok a zároveň sa môže k odpovedi pracovníka aj po chvíli vrátiť,“ dopĺňa.

Tatra ChatTB slúži najmä na všeobecné otázky o produktoch a službách, funkciách a možnostiach Internet bankingu alebo pre rady a tipy ku každodennému bankovníctvu.