Tatra banka

23.10.2014 05:00

Najnovšie príspevky

Tatra banka aranžérom emisie dlhopisu v hodnote 30 mil. €

Dňa 14. októbra 2014 Medzinárodná investičná banka (rating A3 - Moody's (STA)/BBB – Fitch (NEG)) úspešne vydala 5-ročný dlhopis, ktorý bol určený profesionálnym a inštitucionálnym klientom. Tatra banka bola jediným vedúcim manažérom tejto transakcie.

S Tatra bankou sa môžete spojiť už aj cez chat

18.08.2011

Ste na služobnej ceste v zahraničí a potrebujete sa spojiť so svojou bankou? Naša 24-hodinová služba DIALOG je pre vás dostupná už aj cez chat.

Stačí kliknúť na ikonu Online chat v hornej časti našej web stránky a môžete si začať písať s pracovníkmi služby DIALOG, ktorá je pre vás taktiež dostupná 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

„Službou Tatra Chat sme rozšírili možnosti, ako sa spojiť s bankou. Pre ľudí, ktorí radšej píšu ako volajú, no zároveň potrebujú odpoveď na svoju otázku okamžite, je chatovanie ideálnym spôsobom komunikácie,“ vysvetľuje Daniela Ligačová, vedúca oddelenia DIALOG. „Klient týmto spôsobom taktiež získava viac času na premyslenie doplňujúcich otázok a zároveň sa môže k odpovedi pracovníka aj po chvíli vrátiť,“ dopĺňa.

Tatra ChatTB slúži najmä na všeobecné otázky o produktoch a službách, funkciách a možnostiach Internet bankingu alebo pre rady a tipy ku každodennému bankovníctvu.