| 02.09.2019 | 3 min. read

Nadáciu Tatra banky povedie Eva Šinková

Nadácia Tatra banky má od augusta nové vedenie. Zuzanu Böhmerovú po 7 rokoch vystriedala na pozícii manažérky Eva Šinková. Pod jej kompetencie budú spadať aj sponzoringové partnerstvá Tatra banky.

Eva Šinková zastávala v rokoch 2000 – 2013 pozíciu riaditeľky Oddelenia komunikácie a stratégie značky v Tatra banke. Zastrešovala stratégiu značky, brand management, media, on line stratégiu, PR, eventy, internú komunikáciu, sponzoring, ako aj Nadáciu Tatra banky, kde bola niekoľko rokov aj členkou Správnej rady. V rokoch 2013 - 2018 pôsobila v reklamnej agentúre Made by Vaculik. Ako strategy director pracovala pre mnohé retailové značky v Bratislave a v Prahe, okrem iného aj pre českú značku Raiffeisenbank a T-mobile. V roku 2019 bola riaditeľkou vydavateľstva W-PRESS (.tyzden, .klub pod lampou).

Eva Šinková vyštudovala Filozofickú fakultu UK, odbor kulturológia a časť štúdia absolvovala na Univerzite v talianskej Padove.

Nadáciu Tatra banky povedie Eva Šinková

„Zuzke ďakujem za oveľa viac ako len za výborne vedenie Nadácie Tatra banky počas 7 rokov. Stovky podporených projektov, študentov, profesorov, mimovládnych organizácií, spolupráca s umelcami, s vysokými školami a kultúrnymi inštitúciami. Aby po vás zostali také výsledky, ako zostanú po Zuzke, musíte mať v sebe okrem know-how aj kopu vzácnej energie. Viem, že sa nelúčime nadlho a naše cesty sa znovu stretnú v správny čas. Jej pozíciu v Nadácii Tatra banky preberie Evka Šinková, ktorá sa po rokoch strávených v Prahe vracia „domov“, do Tatra banky. Eva stála pri zrode Nadácie TB a podieľala sa na formulovaní jej programovej stratégie. Veľmi sa teším na spoločnú prácu a nové strategické výzvy pri jej ďalšom smerovaní. Výmena týchto dvoch výnimočných žien je skrátka dokonalá súhra okolností,“ povedala Milada Halová, riaditeľka Odboru komunikácie a stratégie značiek Tatra banka a Raiffeisen banka.

"Tatra banku vnímam ako moju "Alma Mater", jeden zo základných pilierov môjho pracovného života, do ktorého sa s radosťou vraciam späť. Nadácia Tatra banky bola vždy mojou srdcovou záležitosťou a pracovať v nej je pre mňa osobnou cťou. Vážim si všetko, čo sa vďaka Nadácií Tatra banky podarilo doteraz zrealizovať. Zároveň sa teším aj na ľudí a všetky zmysluplné, múdre a krásne projekty, ktoré ešte v budúcnosti vzniknú." uviedla pri tejto príležitosti Eva Šinková.

Kontakt pre doplňujúce informácie:
Boris Fojtík, hovorca, press@tatrabanka.sk, 0903 641 846

Podobné správy