EMEA Finance: Tatra banka je najlepšia banka na Slovensku

06.05.2016

Skupina Raiffeisen získala od prestížneho britského finančného magazínu spolu 14 prvenstiev v regionálnych i národných kategóriách v  strednej a východnej Európe. Na Slovensku magazín ocenil výnimočné služby Tatra banky titulom „Best bank“ a investičné riešenia Tatra Asset Managementu titulom „Best asset manager“.

EMEA Finance Best bankEMEA Finance – renomovaný britský magazín, ktorý prináša spravodajstvo z finančných trhov v Európe, na Strednom východe
a v Afrike – ocenil skupinu Raiffeisen 14 cenami “Europe Banking Awards”. Skupina Raiffeisen Bank International AG (RBI) získala ocenenie „Best bank in CEE & CIS“ za svoju širokú ponuku služieb pre súkromné osoby a firemných klientov v celom regióne. RBI bola tiež vyhlásená za “Best investment bank in Austria”, zatiaľ čo Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB), hlavný akcionár RBI, bola ocenená titulom “Best bank in Austria”.

Best bank in CEE & CIS

Raiffeisen Bank International AG