Karta, na ktorej máte Lóve

15.05.2014

Nová limitovaná edícia kreditnej karty je výnimočná svojim dizajnom inšpirovaným filmom Lóve talentovaného scenáristu a režiséra Jakuba Krónera. Do konca augusta navyše s letným bonusom 30 €.

Klienti Tatra banky majú od 15. mája opäť možnosť získať kreditnú kartu zo série limitovaných edícií. Tentokrát bol unikátny dizajn karty inšpirovaný tvorbou talentovaného slovenského umelca Jakuba Krónera, držiteľa Ceny Nadácie Tatra banky za umenie v kategórii Mladý tvorca za réžiu, námet a scenár filmu Lóve v roku 2012.

Karta s mnohými výhodami obr1.JPG

• Letný bonus 30 € - bude pripísaný všetkým klientom, ktorí si v termíne od 15. mája do 31. augusta 2014 (vrátane) kúpia novú súkromnú kreditnú kartu a zrealizujú platby v objeme min. 300 € (jednorázovo, resp. kumulatívne)
  • 100 % zľava z mesačného poplatku - pri dosiahnutí mesačného objemu platieb vo výške 300 €. Ak klient zrealizuje platby v objeme 150 €, získa 50 % zľavu z mesačného poplatku za kartu
  • 47-dňové bezúročné obdobie - ak prostriedky čerpané kartou uhradí klient v plnej výške do dátumu splatnosti, úrok za ich poskytnutie mu nebudeme účtovať

Súkromná kreditná karta VISA z limitovanej edície je určená všetkým klientom Tatra banky, ktorí požiadajú o vydanie novej alebo náhradnej kreditnej karty v termíne od 15. mája do 31. augusta 2014, resp. do vypredania zásob.

Doteraz Tatra banka venovala limitované edície kreditných kariet významným slovenským umelcom - P. Barabášovi, A. Brunovskému, J. Satinskému, K. Kállayovi, P. Lipovi, M. Krenovi, Ľ. Feldekovi, E. Šillemu, R. Rothovi a mladému športovcovi M. Kližanovi.

Marína Masárová
marina_masarova@tatrabanka.sk