Najrešpektovanejším CEO je Igor Vida

04.04.2014

Na základe prieskumu PwC získal ocenenie Najrešpektovanejší CEO za rok 2014 Igor Vida, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Tatra banky. O cene rozhodlo 122 CEOs.

Piaty ročník tzv. Slovenského CEO prieskumu organizovali spoločnosti PwC a Forbes. Už tradične boli oslovení CEOs z rôznych odvetví priemyslu - automotive, IT, telekomunikácie, finančné služby, priemyselná výroba, spotrebný tovar, doprava, energetika, stavebníctvo a iné. Zistenia prieskumu boli oznámené včera, 3. apríla, počas Diskusného fóra CEO.

Oslovení generálni riaditelia boli v prieskume vyzvaní, aby uviedli meno toho CEO, ktorého rešpektujú a vážia si za to, ako svoju firmu vedie, aké úspechy dosiahol a za jeho osobnostné kvality. Prieskumu sa zúčastnilo 122 biznis lídrov. Na základe ich vyjadrení sa držiteľom ocenenia pre rok 2014 stal Igor Vida, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Tatra banky.

Je pre mňa veľkou cťou získať toto ocenenie - o to viac, že o ňom rozhodli ľudia, ktorých prácu sám rešpektujem. Myslím, že každý, kto v týchto náročných dobách vedie firmu a darí sa mu udržať jej miesto na trhu, si zaslúži takéto spoločenské uznanie," vyjadril sa Igor Vida, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Tatra banky.

Viac informácií o Slovenskom CEO Prieskume je na: www.pwc.com/sk/ceo-prieskum

Marína Masárová