Nová verzia aplikácie prináša prehľad úverov aj rozšírené možnosti rýchlej úhrady splátky kreditnej karty

13.12.2013

Nová verzia aplikácie Tatra banka má v sebe hneď niekoľko dôležitých a zároveň užitočných vylepšení. Okrem zmien súvisiacich s prechodom na platobné štandardy SEPA, prináša tiež detailný prehľad o úveroch a rozšírené možnosti rýchlej úhrady splátky kreditnej karty.

Novinky v aktuálnej verzii aplikácie:

Prehľad úverov

Nová verzia aplikácie prináša klientom užitočný prehľad úverov, ktoré momentálne využívajú. Klienti tak môžu prostredníctvom aplikácie detailne sledovať informácie o Bezúčelovom úvereTB Classic, HypotékeTBAmerickej hypotékeTB: výšku úveru, výšku mesačnej splátky a úrokovej sadzby, dátum poslednej a nasledujúcej splátky, počet zostávajúcich splátok a aktuálnu zostatkovú sumu úveru. Klienti, ktorí nemajú úver alebo kreditnú kartu, ale radi by o týchto produktoch získali viac informácií, môžu prostredníctvom aplikácie zanechať na seba kontakt. Následne ich bude kontaktovať služba DIALOG Live, ktorá im pomôže na základe ich individuálnych preferencií nájsť najvhodnejšie riešenie.

Zmeny súvisiace s prechodom na SEPAobr3.JPG

Aplikácia Tatra banka, rovnako ako ostatné distribučné kanály Tatra banky, úspešne prešla na platobné štandardy SEPA. Klienti tak môžu odteraz zadávať platby v mene EUR cez svoje mobilné zariadenia aj do všetkých SEPA krajín. Zmena tiež predstavuje rozšírenie platobného príkazu o IBAN a referenciu platiteľa a úpravu zobrazenia pohybov. Pre jednoduchšiu orientáciu bola v rámci IBAN poľa graficky zvýraznená časť BBAN, t. j. kód banky a pôvodné číslo účtu (napr. SK19110000000002611111111).

Rozšírené možnosti rýchlej úhrady splátok kreditnej karty

Klienti s novou verziou aplikácie môžu uhrádzať splátky za svoju kreditnú kartu rovnako rýchlo a jednoducho ako sú zvyknutí v Internet bankinguTB. Odteraz majú v aplikácii k dispozícií všetky najčastejšie využívané spôsoby úhrady splátky: minimálna splátka, 95 % z celkovej dlžnej sumy, celková dlžná suma alebo splátka v inej výške. Po zvolení jednej z možností sa zobrazí predvyplnený platobný príkaz, ktorý stačí už iba schváliť. Splátka kreditnej karty je v okamihu uhradená.

Aplikácia je už dostupná pre Android a čoskoro aj pre iOS a BlackBerry 10.

Kontakt pre doplňujúce informácie:

Marína Masárová
Hovorkyňa