Nová verzia aplikácie Tatra banka prináša funkcionalitu Trvalé príkazy

17.06.2014

Aplikácia Tatra banka pokorila hranicu 1 000 000 prihlásení mesačne. Teraz prichádza nová verzia aplikácie, ktorá poskytuje už aj kompletnú správu trvalých príkazov.

obr1.JPG
Už viac ako 130 000 užívateľov má aktivovanú aplikáciu Tatra banka. Z nich takmer 70 % ju aktívne použije aspoň raz za mesiac. Užívatelia najčastejšie kontrolujú zostatky a pohyby na svojich účtoch a kreditných kartách, prípadne realizujú prevodné príkazy. Mesačne spravia užívatelia aplikácie Tatra banka viac ako 250 000 transakcií v celkovom objeme približne 60 miliónov EUR.

Práve spätná väzba aktívnych užívateľov je základom pre pravidelné rozširovanie funkcionalít mobilného bankovníctva Tatra banky.

Ako najžiadanejšie sa v poslednom období ukázali trvalé platobné príkazy, preto bola do aplikácie doplnená ich kompletná správa:

• zobrazenie zoznamu trvalých príkazov
  • zobrazenie detailu
  • zadanie nového trvalého príkazu
  • zmena/zrušenie trvalého príkazu

Funkcionalitu Trvalé príkazy nájdu klienti v detaile svojho bežného účtu. Nová verzia aplikácie je už dnes dostupná pre operačný systém Android a v najbližších dňoch pribudne aj pre iOS a Blackberry 10.

Verzia pre Windows Phone bude dostupná už na jeseň tohto roku.

Kontakt pre doplňujúce informácie:

Marína Masárová
marina_masarova@tatrabanka.sk