Objavte Slobodu

15.05.2018

Sme hrdí, že v tomto roku, keď by sa Rudolf Sloboda dožil 80 rokov, môžeme priniesť limitovanú edíciu kreditnej karty venovanú práve jemu.

Autoportrét spisovateľaRudolf Sloboda  (1938 – 1995)

Rudolf Sloboda je významný slovenský spisovateľ, autor románov a poviedkových kníh, napríklad Narcis, Rozum, Krv, Jeseň, Pánsky flám, Útek z rodnej obce či Herečky. Pre divadlo Astorka Korzo´90 napísal okrem iných aj drámy Armagedon na Grbe či Macocha. Je autorom jednej básnickej zbierky, niekoľkých kníh pre deti a filmových scenárov. Za svoje celoživotné dielo sa stal v roku 1996 jedným z prvých laureátov Ceny Nadácie Tatra banky za umenie. V roku 2018 mu prezident Andrej Kiska udelil vyznamenanie Pribinov kríž I. triedy in memoriam.

Autoportrét spisovateľa

Povedali o Rudolfovi Slobodovi   Povedali o Rudolfovi Slobodovi

Pozrite si unikátne výpovede známych slovenských osobností,
   ktoré si zaspomínali na svojho bývalého kolegu. Zita Furková,
   Szidi Tobias a Peter Šimun predstavujú Rudolfa Slobodu
   ako magického rozprávača, ktorý miloval život.

Pozrite si spomienkové video.

O vydanie súkromnej kreditnej karty VISA z limitovanej edície je možné požiadať od 15. mája 2018 do vyčerpania zásob.

• Limitovanej edícia kreditnej karty100 % zľava z mesačného poplatku - pri dosiahnutí mesačného objemu platieb vo výške 300 €. Ak klient zrealizuje platby v objeme 150 €, získa 50 % zľavu.
  • 47-dňové bezúročné obdobie - ak prostriedky čerpané kartou uhradí klient v plnej výške do dátumu splatnosti, úrok za ich poskytnutie mu nebudeme účtovať.
  • Letný bonus 30 € - bude pripísaný všetkým klientom, ktorí si v termíne od 15. mája kúpia novú súkromnú kreditnú kartu Visa a do 31. augusta 2018 ňou zrealizujú platby v objeme min. 300 €, či už jednorazovo alebo kumulatívne
    (platby musia byť do 31. 8. 2018 už zúčtované).

História limitovanej edície kreditnej karty
Tatra banka už po pätnásty raz venuje limitovanú edíciu kreditnej karty jednej z významných slovenských osobností. Doteraz boli série limitovaných edícií venované: M. Kližanovi (2006),
J. Satinskému (2007), P. Barabášovi (2007), K. Kállayovi (2008), P. Lipovi (2009), M. Krénovi (2009),
A. Brunovskému (2010), Ľ. Feldekovi (2011), E. Šillemu (2012), R. Rothovi (2013), J. Krónerovi (2014),
A. Kučerovej (2015), M. Mistríkovi a V. Csinovi (2016) ako aj Ľ. Králikovi (2017).

Reprezentatívny príklad:
Celkový úverový rámec: 650 EUR, mesačný poplatok za kartu: 2,50 EUR, variabilná výška štandardnej úrokovej sadzby: 18,80 %, RPMN: 30,32 %, anuitná splátka: 59,84 EUR, lehota splatnosti: 12 mesiacov. Celková suma, ktorú klient uhradí: 1 033,72 EUR (za predpokladu vyčerpania úverového rámca ihneď prostredníctvom POS terminálu a následného splácania iba minimálnej splátky vo výške
5 % z dlžnej sumy – minimálne však 15 EUR – počas 55 mesiacov).

Kontakt pre médiá:

Zuzana Žiaranová