Tatra banka je najlepšou digitálnou bankou v strednej a východnej Európe

07.07.2017

• Finančný časopis Euromoney ocenil slovenskú dcérsku banku skupiny RBI
  • Dcérske banky v Bielorusku, Bosne a Hercegovine, na Slovensku a Ukrajine získali v jednotlivých krajinách titul „Najlepšia banka“
  • RBI je „Najlepšia investičná banka v Rakúsku"

Na fotografii zľava: Juraj Lipták (riaditeľ distribučnej siete Raiffeisen banky), Michal Liday (generálny riaditeľ Tatra banky) a Petrer Golha (riaditeľ retailových produktov) Zdroj: Euromoney

Uplynulý večer sa počas slávnostného ceremoniálu v Londýne konalo odovzdávanie ocenení „Euromoney Awards for Excellence 2017“. Skupina Raiffeisen Bank International (RBI) spolu získala šesť cien. Jej slovenská dcérska banka, Tatra banka, získala prestížne ocenenie „Najlepšia digitálna banka v strednej a východnej Európe“. Dcérske banky skupiny RBI v Bielorusku, Bosne a Hercegovine, na Slovensku a Ukrajine získali v jednotlivých krajinách titul „Najlepšia banka“. Finančný časopis navyše udelil skupine RBI ocenenie „Najlepšia investičná banka v Rakúsku“.

Tatra banka je najlepším praktickým príkladom digitalizácie bankovníctva nielen v rámci bankovej siete skupiny RBI, ale aj v rámci celého bankového sektora v strednej a východnej Európe. Potvrdzuje to aj ocenenie časopisu Euromoney“, hovorí Johann Strobl, generálny riaditeľ skupiny RBI: „Digitálne bankovníctvo je základom stratégie skupiny RBI, v rámci ktorej hrá Tatra banka dôležitú úlohu lídra digitálnych inovácii. Spája totiž flexibilitu spoločností z odvetvia finančných technológii so spoľahlivosťou poprednej peňažnej inštitúcie.“

Kontakt pre doplňujúce informácie: