Tatra banka je najlepšou Real Estate bankou v CEE/SEE

25.04.2017

Tatra banka, dlhoročná jednotka na slovenskom trhu v oblasti korporátneho financovania, získala ocenenie HOF Awards 2017 pre najlepšiu banku v CEE/SEE a potvrdila svoju pozíciu lídra v oblasti financovania komerčných nehnuteľností.

Hall of Fame (HOF) Awards je cena udeľovaná CIJ Europe (spravodajský líder v oblasti komerčných nehnuteľnosti v CEE/SEE). Nominovanými sú víťazi jednotlivých národných CIJ Awards z Českej republiky, Poľska, Maďarska, Rumunska, Srbska a Slovenska. Porotu a hlasujúcich tvoria top profesionáli z oblasti Real Estate.

„Som veľmi rád, že naše dlhoročné nasadenie a úsilie o kvalitné služby pre našich klientov bolo ocenené aj na úrovni regiónu strednej Európy. Presadiť sa v konkurencii bánk z veľkých trhov ako Poľsko, Česká republika a Maďarsko nebýva jednoduché. Moja vďaka patrí našim klientom, ktorí sú dôvodom pre naše úsilie a takisto všetkým mojim kolegom, ktorí spolutvoria náš víťazný tím,“ uviedol Vladimír Lakatoš, vedúci oddelenia financovania nehnuteľností v Tatra banke.

Tatra banka dominovala na slovenskom realitnom trhu aj v uplynulých 4 rokoch. Potvrdila pozíciu trhovej jednotky, ktorá od roku 2013 poskytla každoročne najvyšší objem nových úverov v oblasti komerčných nehnuteľností. Aktuálne portfólio úverov dosahuje takmer 950 mio EUR, čo predstavuje viac ako 40-percentný rast za posledné 3 roky. Tatra banka získala ocenenie CIJ Awards Slovakia pre najlepšiu banku v oblasti Real Estate v rokoch 2014 a 2016.

HOF AWARDS