1. Blog
  3. Banka
  4. /
  5. Tatra banka má od augusta novú hovorkyňu

Tatra banka má od augusta novú hovorkyňu

Zuzana Žiaranová | Tatra banka Autor: Zuzana Žiaranová, Tatra banka | 30.07.2021 | 2 min. čítania

hovorkyna Tatra banky

Na pozíciu hovorkyne banky nastúpi od augusta Simona Miklošovičová. Agendu preberá po Zuzane Žiaranovej, ktorá posilní oddelenie digitálneho marketingu.

„V Tatra banke som dostala veľa príležitostí pracovať na zaujímavých projektoch. Tieto skúsenosti a znalosť retailového prostredia rada využijem na pozícií hovorkyne. Tatra banke som veľmi vďačná za dôveru, ktorú do mňa vložila,“ uviedla Simona Miklošovičová.

hovorkyna Tatra banky Simona Miklosovicova

Simona začala pracovať v Tatra banke pred 13 rokmi počas štúdia na vysokej škole. Na oddelenie komunikácie prichádza z retailového bankovníctva, kde pôsobila na pozícii produktovej manažérky. Podieľala sa na strategických témach, ako bolo napríklad odkúpenie banky ZUNO, príprava stratégie Tatra banky či transformácii retailovej časti centrály. V rámci retailu sa venovala tiež analýzam legislatívnych zmien.

Absolvovala magisterské a doktorandské štúdium na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského so zameraním na aplikovanú matematiku.

Kontakt na hovorkyňu:
Simona Miklošovičová