1. Blog
  2. /
  3. Inovatívne bankovníctvo
  4. /
  5. Objavte nové odmeny za platby kartou

Objavte nové odmeny za platby kartou

Zuzana Žiaranová | Tatra banka Autor: Zuzana Žiaranová, Tatra banka | 02.11.2022 | 3 min. čítania

odmeny za platby kartou v aplikacii Tatra banka

Tohtoročné vianočné nákupy budú skutočne výhodné. Nová verzia aplikácie Tatra banka totiž prináša zľavové kupóny a darčeky v rámci vernostného programu My Benefit. Okrem toho sa môžete tešiť na ďalšie 3 užitočné vylepšenia.

Zľavové kupóny a darčeky 

Ešte ste sa nezaregistrovali do programu My Benefit? Ale to potom prichádzate o veľa výhodných zliav. Pritom stačí, aby ste mali Účet pre modrú planétuTB alebo boli držiteľom hlavnej kreditnej karty.

Ako to funguje: V detaile karty kliknete na Benefity karty a v časti Ponuky nájdete zoznam obchodníkov. Pri každej ponuke je zobrazená jedna z troch ikoniek: Kupón, Cashback alebo Darček. 

Ak máte záujem o kupón, v detaile ponuky si ho jednoducho vygenerujete. Následne kupón použijete v objednávke v e-shope alebo sa ním preukážete v obchode. Presné podmienky sú uvedené v popise a podmienkach danej ponuky. 

Pre získanie darčeku je zvyčajne potrebné urobiť určitý obrat alebo niekoľko nákupov u daného obchodníka. Nazbierané body sú v detaile ponuky napočítavané a vizualizované. Darček, ktorý je možné v rámci ponuky získať, je uvedený v podmienkach ponuky.

darceky a kupony v aplikacii Tatra banka

„Náš vernostný program rozširujeme o nové formy odmien,“
hovorí Ivana Zlatá, produktová manažérka pre platobné karty.
„Okrem cashbacku tak môžete využiť aj kupóny, či darčeky. Tieto formy zliav boli veľmi žiadané a veríme, že vám spríjemnia nákupy.“  

Ďalšie užitočné vylepšenia: 

1. Automatické overenie pri volaní na DIALOG Live

Ak budete volať z aplikácie Tatra banka zo záložky Kontakty, naši operátori na call centre vás automaticky overia. A to vďaka unikátnemu kódu, ktorý sa prenáša spolu s vašim telefónnym číslom. Nemusíte sa tak overiť kódom z čítačky či cez hlasovú biometriu.

volanie z aplikacie na call centrum

2. Reklamácie platieb realizovaných debetnou kartou 

Možnosť zadať reklamáciu transakcie bola doteraz prístupná len pre kreditné karty. V novej verzii aplikácie môžete reklamovať aj platby, ktoré ste realizovali vašou kartou k účtu. Táto možnosť je dostupná cez Detail karty - Pohyby na karte - Detail pohybu

reklamacia platieb debetkou

3. Zobrazenie výnosu na dôchodkovom sporení 

V detaile sporenia pribudla informácia o výnose. Pre jednoduchšiu orientáciu je výnos vypočítaný ako rozdiel nasporenej sumy a celkových vložených príspevkov. Graf je klikateľný a umožňuje pozrieť si nielen vývoj vášho sporenia, ale aj konkrétne sumy v čase. 

graf zhodnotenia uspor na dochodok

Ešte nemáte mobilnú aplikáciu Tatra banka?

 

www.tatrabanka.sk | Dialog: *1100 | Tatra banka a.s.
https://www.tatrabanka.sk/sk/blog/inovativne-bankovnictvo/objavte-nove-odmeny-za-platby-kartou/