Novak Djokovič a Raiffeisen Bank International uzavreli partnerstvo

Zuzana Žiaranová | hovorkyňa Autor: Zuzana Žiaranová, hovorkyňa | 19.04.2021 | 1 min. čítania

Novak Djokovic a Raiffeisen Bank International uzavreli partnerstvo

Srbská tenisová hviezda Novak Djokovič a Raiffeisen Bank International AG (RBI) so sídlom vo Viedni dnes oznámili spoluprácu.

Djokovič, ktorému sa podarilo rekordných 316 týždňov udržať na prvom mieste tenisového rebríčka, sa stane ambasádorom značky RBI a jej dcérskych spoločností v strednej a východnej Európe (CEE). Raiffeisen bude tiež podporovať nedávno založenú tenisovú akadémiu Novaka Djokoviča v Belehrade.

„Som poctený, že som sa mohol stať ambasádorom značky Raiffeisen a môžeme spolupracovať na projekte mojej akadémie v Belehrade, ktorý je pre mňa veľmi dôležitý. Banka mi pomôže podporovať mladých tenistov v ich snahe o dosiahnutie majstrovstva na kurte aj mimo neho. Podpora silného tímu mala veľký vplyv na moju kariéru. Práve preto by som takéto prostredie rád sprostredkoval aj budúcim generáciám hráčov v mojej akadémii. Raiffeisen je dôležitým partnerom pre moje úsilie a spoločne budeme pomáhať rozvíjať tenis,“ povedal Novak Djokovič.

„Sme veľmi hrdí, že Novak Djokovič nás bude zastupovať a odporúčať, čím podporí našu víziu dosiahnuť pozíciu najodporúčanejšej banky. Bezpochyby patrí medzi najúspešnejších a najobdivovanejších športovcov z regiónu strednej a východnej Európy. Sme presvedčení, že naše partnerstvo bude výborne fungovať, pretože máme veľmi podobné hodnoty,“ povedal Johann Strobl, generálny riaditeľ RBI.

Spoluprácu sme uzavreli na obdobie troch rokov s možnosťou predĺženia. Okrem všeobecnej podpory akadémie bude Raiffeisen zároveň podporovať mladých hráčov pri účasti na dôležitých mládežníckych turnajoch. Novak Djokovič sa bude okrem vystupovania v reklame a účasti na aktivitách Raiffeisen na sociálnych médiách zúčastňovať aj na vybraných podujatiach banky. Nedávno nakrútil prvú reklamu vo svojom bydlisku v Monte Carle, ktorá sa o niekoľko dní uvedie v regióne strednej a východnej Európy.

Novak Djokovič vyhral 82 turnajov ATP vrátane 18 grandslamových turnajov. Vyhral všetky štyri grandslamové turnaje, naposledy turnaj Australian Open vo februári, ktorý vyhral už deviatykrát. Narodil sa v Belehrade, má 33 rokov, je ženatý a má dve deti. Jeho jednotlivé účty na Facebooku, Instagrame a Twitteri sleduje viac ako 7 miliónov ľudí.

Kontakt pre médiá:
Zuzana Žiaranová, hovorkyňa Tatra banky, press@tatrabanka.sk, 0903 641 846