Tatra academy otvára svoje brány, študenti môžu získať 30 €

| 06.04.2016

Pozreli sme sa, ako sa správajú študenti k svojim peniazom na účte. Výsledkom sú zaujímavé štatistiky, nový dizajn platobnej karty a najmä unikátna spolupráca Tatra banky so štyrmi talentovanými youtubermi.

Študenti najčastejšie používajú platobnú kartu:

• v potravinách
  • v obchodoch s oblečením
  • pri voľnočasových aktivitách
  • na cestovanie
transakcia / mesiac stredoškolák vysokoškolák
objem platieb kartou 50 € 122 €
počet platieb kartou 5 8
objem výberov z bankomatov 133 € 177 €
počet výberov z bankomatov 2 3

Otvor si študentský účet v Tatra banke

30 € na nový Študentský účet
 „V spolupráci s mladými youtubermi – Momou, Expl0itedom, Matúšom a Asimisterom – sme pripravili pre študentov na webovej stránke www.tatraacademy.sk päť interaktívnych úloh, tzv. čelindžov. Prostredníctvom nich naučíme mladých ľudí na čo a kedy používať účet, kde všade sa dá platiť kartou alebo ako vďaka modernému elektronickému bankovníctvu môžu mať jednoducho svoje peniaze pod kontrolou,“ vysvetľuje Nadežda Palušová, segmentový manažér Tatra banky.

Po úspešnom absolvovaní týchto úloh študentom automaticky pripíšeme 20 € na ich novootvorený Študentský účet. Následne budú mať možnosť vďaka svojej aktivite získať na účet ďalších 10 €. Stačí, ak do konca júna zaplatia 3x Kartou, ktorá sa nedá kúpiť.

„Tentoraz sme zvolili formu videí, v ktorých sa youtuberi prihovárajú študentom ich rečou a v autentickom prostredí, kde trávia väčšinu svojho času,“ dodáva Nadežda Palušová. Súťaže sa môžu zúčastniť všetci študenti vo veku od 15 rokov do dovŕšenia 26. roku, ktorí si v otvoria Študentský účet v období od 4. apríla 2016 až do konca mája.

Karta, ktorá sa nedá kúpiťKarta, ktorá sa nedá kúpiť
Nový dizajn študentskej platobnej karty je inšpirovaný aktuálnym komiksovým trendom medzi mladými youtubermi. Debetnú kartu získajú študenti zadarmo
k svojmu účtu, preto dostala chytľavý názov - Karta, ktorá sa nedá kúpiť.

Bez obmedzení a zadarmo

Študentský účet od Tatra banky je pre študentov do 26. roku zadarmo. Vo veku od 15. do dovŕšenia 20. roku na otvorenie Študentského účtu stačí len občiansky preukaz. Ak má študent viac ako 20 rokov, je potrebné, aby priniesol aj potvrdenie o dennom štúdiu. So Študentským účtom môže neobmedzene:

• realizovať platby cez mobilnú aplikáciu Tatra banka
  • vrátiť kamarátom peniaze cez aplikáciu Tatra banka VIAMO
  • platiť debetnou kartou alebo mobilom
  • používať Internet bankingTB
  • prijímať platby (vreckové od rodičov alebo z brigád)
  • vyberať si peniaze z bankomatov Tatra banky a v zahraničí z bankomatov skupiny Raiffeisen Bank International AG
  • využívať e-mailové výpisy
  • prijímať SMS správy o pohyboch na svojom účte
  • platiť faktúry pomocou trvalých príkazov a SEPA inkás
  • využívať Spending reportTB na zoradenie svojich výdavkov