Tatra banka posilní svoju externú komunikáciu

Zuzana Žiaranová | hovorkyňa Autor: Zuzana Žiaranová, hovorkyňa | 30.06.2020 | 1 min. čítania

Tatra banka posilní svoju externú komunikáciu

Od 1. júla dochádza v Tatra banke k zmene na pozícii hovorcu. Z materskej dovolenky sa vracia Zuzana Žiaranová a Boris Fojtík, ktorý pôsobil ako hovorca banky počas jej neprítomnosti, sa opäť pridáva k tímu analýz a stratégie ako ekonomický analytik. Zároveň dochádza k posilneniu PR tímu jeho začlenením do oddelenia komunikácie.

hovorkyňa Tatra banky Zuzana Žiaranová

Možnosť vrátiť sa tak rýchlo do zamestnania nemá veľa žien na Slovensku. O to viac si vážim, že môžem reprezentovať práve značku Tatra banka – ktorá je výnimočná svojim prístupom ku klientom ako aj k zamestnancom. Cítim veľkú podporu kolegov a môj návrat z materskej dovolenky ma len uistil, že pracujem v modernej inštitúcii so zdravým hodnotovým nastavením. Už teraz sa teším na všetky nove témy, inšpiratívne stretnutia a rozhovory,“ hovorí Zuzana.

Zuzana sa pred materskou dovolenkou venovala práci hovorkyne 4 roky a predtým pôsobila 5 rokov ako media relations manager na odbore komunikácie a stratégie značiek Tatra banka a Raiffeisen banka. Je absolventkou Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave v odbore žurnalistika.

Boris svojím návratom na oddelenie analýz a stratégie posilní témy trhu nehnuteľností a makroekonomického vývoja a z pozície ekonomického analytika bude novinárom naďalej k dispozícií.

Kontakt pre médiá:
Zuzana Žiaranová, hovorkyňa, press@tatrabanka.sk, 0903 641 846