Tatra banka predstavuje nový portál Životné momenty

Boris Fojtík | ekonomický analytik Tatra banky Autor: Boris Fojtík, ekonomický analytik Tatra banky | 02.06.2020 | 2 min. čítania

Tatra banka predstavuje nový portál Životné momenty

Informovanosť je v súčasnosti obzvlášť dôležitá a získať relevantné a správne informácie je ešte dôležitejšie. Tatra banka sa rozhodla podporiť tvorbu kvalitného a odborného obsahu a predstavuje nový portál Životné momenty.

„Projektom životné momenty sa chceme našim existujúcim aj budúcim klientom ľudsky priblížiť aj v digitálnom priestore. Chceme byť prítomní v každom dôležitom okamihu ich života a v týchto životných momentoch im prinášať spolu s odborníkmi cenné rady, vďaka ktorým sa staneme ich dlhodobým odborným partnerom nielen v oblasti bankovníctva,“ uviedol Peter Truchan, vedúci oddelenia digitálneho marketingu Tatra banky.

Banka a jej služby sú na pozadí mnohých životných rozhodnutí. Mnohokrát v živote riešime náročné otázky, kedy človek uvíta cennú radu odborníka. „Snažíme sa komplexne venovať najmä zložitejším témam ako otázka dôchodkov, bývania, ale aj súčasnej situácii spôsobenej koronavírusom. Zároveň informácie chceme čitateľom ponúkať v lifestylovej forme, aby čítanie bolo nielen prínosné, ale aj príjemné,“ dodáva hovorca Tatra banky Boris Fojtík.

Na portáli Životné momenty čitatelia nájdu:

• Pútavé články a rozhovory plné užitočného obsahu
  • Názory odborníkov z rôznych oblastí života
  • Množstvo tém ako práca, rodina, bývanie, vzdelávanie, cestovanie, príprava na dôchodok
  • Podcasty s odborníkmi

Budúcim čitateľom vychádzame v ústrety a mnohé témy ako napríklad Príprava na dôchodok alebo Rekonštrukcia bývania si môžu buď prečítať alebo vypočuť vo forme podcastu, ktorého hlasom je moderátorka Mirka Ábelová.

Návštevníci stránky tiež môžu vybrať, či preferujú čítanie v dennom alebo nočnom režime.

Prejsť na Životné momenty

Kontakt pre doplňujúce informácie:
Boris Fojtík, hovorca, press@tatrabanka.sk, 0903 641 846