Vyberajte z bankomatu mobilom aj s Windows Phone

29.10.2014

Vyberať z bankomatu mobilom môžu už aj používatelia telefónov s operačným systémom Windows Phone. Služba je dostupná vo všetkých bankomatoch Tatra banky.

Dnes bola vo Windows Phone obchode zverejnená nová verzia aplikácie Tatra banka, ktorá prináša funkcionalitu Výber z bankomatu mobilom. Vzhľadom na veľmi pozitívne vnímanie tejto novej služby, ako aj na narastajúci záujem zo strany používateľov Windows Phone, bola práve táto funkcionalita pridaná veľmi krátko po tom, ako bola zverejnená aplikácia mobilného bankovníctva pre Windows Phone.

Tatra banka priniesla službu výber z bankomatu mobilom ako prvá banka na Slovensku ešte v auguste tohto roku pre operačné systémy Android, iOS a BB 10. Odvtedy ju využilo takmer 10 tisíc klientov, ktorí spolu zrealizovali viac ako 36 000 výberov v celkovej výške takmer 2 000 000 €.

Interný prieskum Tatra banky (08/2014) ukázal, že

• až 78 % klientov, ktorí túto službu využili, ju považujú za rýchlejšiu a jednoduchšiu ako výber kartou,
  • 65 % klientov ju považuje za bezpečnejšiu a
  • 65 % klientov oceňuje benefit, že všetky základné bankové operácie už vedia urobiť mobilom.

Služba funguje v aplikácii pre Windows Phone rovnako ako na ostatných platformách (iOS, Android a BB 10), t. j. po zadaní požiadavky na výber aplikácia vygeneruje klientovi kód pre výber, ktorý je platný 20 minút. Aplikácia obsahuje zoznam zadaných výberov, ktoré je možné opakovať. Čakajúce výbery je možné v prípade potreby zrušiť. Limit pre službu je 200 € na transakciu, resp. deň. Celú aplikáciu vrátene vygenerovaných kódov je možné deaktivovať cez DIALOG Live. Aplikácia je dostupná vo Windows Phone obchode.

Kontakt pre doplňujúce informácie:

Marína Masárová
marina_masarova@tatrabanka.sk