Ocenenie časopisu „Global Finance“: RBI opäť „Najlepšia banka v strednej a východnej Európe“

07.04.2014

• RBI obdržala po ôsmy krát za sebou cenu CEE-Award
  • Ceny „Najlepšia banka" pre dcérske banky spoločnosti Raiffeisen v Bielorusku, Bosne a Hercegovine, Kosove a Srbsku

Spoločnosť Raiffeisen Bank International AG (RBI) získala ocenenie „Najlepšia banka v  strednej a východnej Európe" už po osmy krát za sebou v rámci súťaže „Najlepšie svetové banky na rozvinutých a rozvíjajúcich sa trhoch" finančného časopisu „Global Finance". Spoločnosť RBI toto ocenenie získala už po desiaty raz za obdobie jedenástich rokov.

Dcérske banky spoločnosti RBI v Bielorusku, Bosne a Hercegovine, Kosove a Srbsku boli zároveň vybrané ako „Najlepšie banky" vo svojich krajinách.

„Toto ocenenie opäť odráža kvalitu našej práce, a to nielen čo sa týka finančného aspektu. Ten sa nemenej odráža v tom, že spoločnosť RBI sa v roku 2013 už po štvrtý krát za sebou stala najziskovejšou rakúskou bankou," povedal Karl Sevelda, CEO spoločnosti RBI.

Získaním ocenenia Global Finance spoločnosť RBI pokračuje vo svojej pozoruhodnej ceste. V roku 2013 získala tri ocenenia popredných finančných časopisov Global Finance, EMEA Finance a The Banker ako najlepšia regionálna banka za svoju strategickú pozíciu, výsledky a širokú škálu produktov a služieb pre individuálnych a firemných klientov v regióne strednej a východnej Európy.

Marína Masárová
marina_masarova@tatrabanka.sk