1. DDS
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Spoznajte nový vizuál DDS Tatra banky

Spoznajte nový vizuál DDS Tatra banky

Lucia Ditte | DDS Tatra banky a.s. Autor: Lucia Ditte, DDS Tatra banky a.s. | 22.11.2022 | 4 min. čítania

Spoznajte nový vizuál DDS Tatra banky

DDS Tatra banky sa novou kampaňou a redizajnom webu snaží priblížiť mladým ľuďom, ktorým môže dôchodkové sporenie významne zvýšiť kvalitu budúceho života.

Dôchodok nie je téma, ktorou dnes žijú mladí ľudia. Dotýka sa až príliš vzdialenej budúcnosti. Snažili sme sa nájsť takú komunikačnú stratégiu, ktorou by sa nám podarilo ukázať aj mladým ľuďom, že dôchodok nemusí byť spájaný s negatívnymi emóciami, a že stojí za to myslieť naň už dnes.

Zámer bol jasný. To náročné prišlo až s otázkou, ako primárne mladým ľuďom sprostredkovať tému dôchodkového sporenia a zdôrazniť jeho význam pre budúcnosť. Výsledkom kreatívnej spolupráce s agentúrou je nový vizuál a kampaň zameraná na vyvracanie najčastejších mýtov spájaných s dôchodkom.

Ako hovoriť o dôchodku?

V rámci novej komunikácie pracujeme s jednoduchým, ale originálnym grafickým prvkom vytvoreným špeciálne pre DDS. Zobrazuje samotnú značku DDS a zároveň odkazuje na rýchlo plynúci čas. Práve čas je jednou z najväčších výhod dôchodkového sporenia. Nad tým všetkým stojí myšlienka „Myslite dopredu“. Výzva je smerovaná mladým ľuďom, ktorí si svoju budúcnosť vytvárajú už dnes.

Sporenie na dochodok pre mladych

„Dostatok času pri dôchodkovom sporení nám dáva možnosť lepšie zhodnotiť úspory našich klientov a v konečnom dôsledku takto pre nich zabezpečiť lepší dôchodok,“ vysvetľuje Marcel Haniš, vedúci oddelenia produkt manažmentu DDS. 

V druhej časti kampane sa zameriavame na najrozšírenejšie mýty o dôchodku a v krátkych videách ich porovnávame s faktami. Cieľom je motivovať mladých ľudí, aby si uvedomili, že budúcnosť majú vo vlastných rukách a pripravili sa na ňu. Napríklad tým, že si začnú sporiť na dôchodok a to čím skôr.

 

S novým komunikačným konceptom predstavujeme aj novú webstránku DDS Tatra banky. Prešla kompletným redizajnom a stala sa súčasťou webu Tatra banky. Nájdete na nej základné informácie o dôchodkovom systéme, III. pilieri a nastavení investičnej stratégie Comfort lifeTB. Okrem toho prinášame aj obľúbenú dôchodkovú kalkulačku s možnosťou získania odhadu budúceho štátneho dôchodku, ako aj prepočtu možného lepšieho dôchodku v kombinácii s II. a III. pilierom.

Najväčšou novinkou našej novej stránky je zamestnávateľská kalkulačka, ktorá umožňuje spoznať výhody prispievania zamestnancom na DDS z pohľadu zamestnávateľov. Firmám tak prinášame možnosť individuálneho výpočtu daňovo-odvodových úľav, ktoré môžu využívať pri poskytovaní tohto benefitu.

Svoju budúcnosť tvoríme už dnes. Aká bude tá vaša?

Myslíte si, že už viete o dôchodkoch všetko? Alebo máte pocit, že vás sa téma dôchodkového sporenia netýka? Možno budete prekvapení. Spoznajte najčastejšie mýty a fakty o dôchodku.

 

Súvisiace články

Posúvame svet investovania už vyše 25 rokov.

Novinky
Komfortné sporenie na dôchodok

Komfortné sporenie na dôchodok

Otvoriť si dôchodkové sporenie je prvým krokom na ceste za lepším dôchodkom. Dôležité je však aj to, akej dôchodkovej spoločnosti zveríte svoje úspory.

Novinky
Inovovaný Comfort lifeTB dokáže konkurovať aj indexovým fondom

Inovovaný Comfort lifeTB dokáže konkurovať aj indexovým fondom

Ako si sporiť na dôchodok tak, aby som čo najviac zarobil a zároveň bol schopný ochrániť svoje úspory pred najhoršími prepadmi na trhoch?

Novinky
Inflácia vám nemusí prerásť cez hlavu

Inflácia vám nemusí prerásť cez hlavu

Zvyšovanie cien, inak povedané inflácia, je dobre známy ekonomický jav. O čom sa hovorí menej, je jej vplyv na dlhodobé úspory, vrátane dôchodkových

www.tatrabanka.sk | Dialog: *1100 | Tatra banka a.s.
https://www.tatrabanka.sk/sk/dds/blog/novinky/spoznajte-novy-vizual-dds-tatra-banky/